مدارک سفارت استرالیا


کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.

    • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
    • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‌باشد.

  • 2 قطعه عکس جهت ID CARD

  • اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن و ارائه کارت نظام وظیفه یا معافیت و کارت ملی  

  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی  (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).

    • حسابهای جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی.
    • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک.

  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

  • اصل و ترجمه سند مالکیت.

  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:

    • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال و سمت ، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.        
    • بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر  سازمان.
    • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
    • معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.
    • دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

  • برای فرزندان زیر 18سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

  • مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه­دار.

    • تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم مربوط به استرالیا
    • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر ، نزد آژانس باقی می ماند.
    • چک رمزدار یا ضمانت‌نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.
    • کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه  A4 دارند. 

    لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.