مدارک سفارت مجارستان


کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­های قبلی.

    • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم
    • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

  • 6 قطعه عکس 4 *6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

  • اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

  • شناسنامه علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد

  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

    • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
    • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
    • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

  • اصل و کپی کارت ملی

  • اصل و ترجمه سند مالکیت

  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:

    • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
    • بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
    • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
    • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
    • دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

  • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

    • تکمیل فرم مشخصات فردی
    • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
    • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
    • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.
    • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

    لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.