مدارک سفارت کره جنوبی


  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم

    •  مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.
    • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

  • 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

  • اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن

  • اصل گواهی تمکن حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 300،000،000 ريال باشد.

  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:

    • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان و کارت نظام پزشکی (پروانه دائم پزشکی اختیاری است)
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و (سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)
    • بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق (سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
    • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
    • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق (سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است)
    • دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

  • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می­‌کنند، رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار.

    • تکمیل فرم مشخصات فردی
    • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
    • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.
    • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

    لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.