مدارک سفارت صربستان


  • اصل گذرنامه با امضا، به همراه گذرنامه‌­های قبلی و داشتن 2 صفحه سفید روبه‌روی هم  

    • مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود
    • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

  • 6 قطعه عکس 5/4 *5/3 رنگی تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

  • اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

    • حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
    • گوااهی تمکن برای سپرده های بانکی به زبان انگلیسی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 300.000.000 ريال باشد.

  • اصل و ترجمه مدارک شغلی

    • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان‌، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، 3 فیش آخر حقوق یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی با ذکر این تعهد که فرد متقاضی بعد از مراجعت از کرواسی در سمت خود محفوظ خواهد ماند و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
    • بازنشسته‌ها : ارائه حکم بازنشستگی و ارائه آخرین فیش حقوقی
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه  با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی با ذکر این تهعد که فرد متقاضی بعد از مراجعت از کرواسی در سمت خود محفوظ خواهد ماند.به همراه 3 فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
    • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
    • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت  اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه 3 فیش آخر  حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
    • دانش آموزان و دانشجویان: اصل نامه اشتغال به تحصیل

  • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

  • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

  • اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه‌­دار.

    • تکمیل فرم مشخصات فردی
    • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
    • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد. 
    • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

    لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است.